Incendiary deed mee aan Imgur’s secret santa

Incendiary deed mee aan Imgur’s secret santa

De eindejaarsperiode is voorbij! *sad face* De tijd om samen te zitten rond het haardvuur met geliefden, vrienden, familie, veel flessen drank en hopen dat er niemand moeilijke en/of gênante vragen stelt, is gekomen en geweest.

Maar het was natuurlijk ook de tijd van cadeau’s! En in de kerstmisspirit zijnde dachten we, we doen keer zot. Zodoende hebben we meegedaan aan het secret santa event van Imgur! ‘Wat houdt dit exact in?’, vraagt u zich af. Wel mijn beste, dit houdt in dat je een mailtje krijgt met een willekeurige persoon zijn thuisadres en enkele van zijn/haar/genderdysforische hobby’s en dat je dan ongeveer doet wat je zelf wil. Had je altijd al een onvervulbare drang om de bomma haar tanden, of je onvervangbare collectie stenen te versturen naar een vreemde, dan kan je dat tegenwoordig gewoon doen. De persoon in kwestie zal hier waarschijnlijk wel niet zo ‘keiblij’ mee zijn, aldus besloten we om toch maar voor iets deftig te gaan.

De gelukkige voor wie wij secret santa mogen spelen, is een jongedame die zich bevindt in het verre Canada, houdt van netflix (en chill?) en van de kleur rood. Ideaal, denken wij dan. Deze persoon heeft duidelijk nood aan een charmander onesie. Zodoende gedaan, één charmander onesie en een mooi houten doosje gevuld met confetti en een prachtige, ontroerende brief later, en hop hop naar Canada!

Ondertussen is ons eigen cadeau al aangekomen vanuit het verre Amerika. De bedoeling is natuurlijk dat je je cadeau deelt met de gehele imgurcommunity. Benieuwd naar wat wij gekregen hebben? De foto verklapt het al wat, maar het hele verhaal, dat kan je hier terugvinden!

About Kristof Vanmunster

Kristof is de co-founder van Incendiary, online marketeer & SEO / SEA expert. Vraag hem alles over Google analytics, Mailchimp, Google AdWords,... Linkedin: Kristof Vanmunster