Frederik solliciteert bij Curious Cats


.move-area{/*normally use body*/
width: 100vw;
height: 70vh;
padding: 10% 45%;
}
.container {
width: 100%;
}
.eye {
position: relative;
display: inline-block;
border-radius: 50%;
height: 100px;
width: 100px;
background: #ffff;
z-index: -1;
margin-left: -230px ;
margin-top: 130px ;
}
.eye:after { /*pupil*/
position: absolute;
bottom: 70px;
right: 35px;
width: 35px;
height: 35px;
background: #000;
border-radius: 50%;
content: ” “;
}
$(“.move-area”).mousemove(function(event) {
var eye = $(“.eye”);
var x = (eye.offset().left) + (eye.width() / 2);
var y = (eye.offset().top) + (eye.height() / 2);
var rad = Math.atan2(event.pageX – x, event.pageY – y);
var rot = (rad * (180 / Math.PI) * -1) + 180;
eye.css({
‘-webkit-transform’: ‘rotate(‘ + rot + ‘deg)’,
‘-moz-transform’: ‘rotate(‘ + rot + ‘deg)’,
‘-ms-transform’: ‘rotate(‘ + rot + ‘deg)’,
’transform’: ‘rotate(‘ + rot + ‘deg)’
});
});

Frederik solliciteert bij Curious Cats

logo curious cats alleen

Level 1: Voorstelling Personage

Over mezelf

Serious gaming en gamification hebben me altijd al aangesproken. In mijn tweede jaar aan de universiteit kreeg ik de kans om één maand lang als student aan het werk te gaan bij UnI-learning. Daar kon ik als Instructional Engineer E-learning, gedurende een maand, eigen modules uitdenken en omzetten in concreet uitgewerkte Captivate modules.

Na mijn studies, ben ik opgemerkt door mijn steeds groeiende passie voor serious games en gamification en aan de slag gegaan bij iDROPS, een vzw die zich inzet rond sociale innovatie. Eerst als freelance Game Designer, daarna als project manager met focus op alles aangaande externe communicatie van de vzw en allerhande projecten rond interactieve media, gaande van Interfactuals tot Serious Gaming.

Tijdens mijn periode bij iDROPS heb ik samen met een oud medestudent in bijberoep Incendiary.be uit de grond gestampt. Incendiary levert online communicatie en helpt bij het ontwikkelen van communicatie- en businessstrategieën voor KMO’s en vzw’s. Om meer tijd aan Incendiary te kunnen besteden, mijn netwerk uit te breiden en ervaring op te doen als projectcoördinator, ben ik 2 jaar geleden aan de slag gegaan bij Netwerk Meetjesland vzw.

In tussentijd ben ik alles rond Serious Gaming en Gamification actief blijven volgen. Toen ik jullie advertentie tegenkwam zag ik dat ik eindelijk klaar was voor de volgende stap. Alles wat ik hiervoor gedaan heb was om uiteindelijk te doen wat jullie met Curious Cats doen. Serious games en gamification gebruiken om mensen vooruit te helpen en bedrijven te helpen groeien.

Latijn-Wetenschappen2003 – 2009   Sint-Laurensinstituut, Patronagestraat 51, 9060 Zelzate

CommunicatiewetenschappenMaster Nieuwe Media en Maatschappij2009 – 2014    Universiteit Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 33

Instructional engineer E-learning2012-08 UnI-learning, Industrielaan 74, Wondelgem

Freelance Game designer2013 iDROPS – Project ‘kidslab’.

Project manager/ Algemene IT/ Facilitator evenementen2014- 2016 iDROPS

Projectcoördinator2016- 2018 Netwerk Meetjesland

Online communicatie & businessanalyse2015 – … Incendiary (Co-founder)

Level 2: Missie Curious Cats

Wat heb ik Curious Cats te bieden?

Door vorige werkervaringen en het steeds bijschaven van mijn interesses heb ik een hele reeks aan talenten ontwikkeld.

Tijdens mijn opleiding communicatiewetenschappen heb ik de basis gelegd voor een Serious Game rond Dark Behaviour. Hierna ben ik aan de slag gegaan met Game Maker om een proof of concept te testen.
Met die ervaring ben ik als student aan de slag kunnen gaan bij UnI-Learning. Hier heb ik een eerste professionele Serious Gaming ervaring opgedaan, geleerd om met Captivate te werken en veel opgestoken van de pedagogen die eveneens op het creatieve eiland werkten.
In mijn tijd bij iDROPS en Netwerk Meetjesland vzw heb ik geleerd subsidies te schrijven, een project vanaf het begin te managen en brainstorms en andere events op te zetten en te begeleiden.
Door het opstarten van Incendiary heb ik geleerd feeling te krijgen met de duidelijke en minder duidelijke wensen van de klant.

Bij U&I learning, heb ik professionele ervaring opgedaan met Captivate. Tijdens mijn master heb ik eveneens gebruik gemaakt van Captivate om  het eindverslag  van een opdracht rond jongeren en privacy in een interactieve presentatiemodule om te zetten. De opdrachtgever, Belgacom, was blij verrast.

Ervaring in aanmaken van WordPress-sites vanaf nul. Dus eigen domeinnaam aankopen, opladen en in orde stellen van de software op de server en aanpassingen in html, css , javascript en php van thema’s en plugins. Zie ook portfolio.

Het mee organiseren en begeleiden van Gamemakerkampen voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Waaronder een speciale sessie voor kinderen met een gehoor- en/of concentratiestoornis (ADHD).

Ervaring in het editen van films voor projectgerelateerde doeleinden. Ik kan goed overweg met allerhande editingsoftware.  Mijn ervaring is vooral gericht op  instructionele en marketingdoeleinden. Voorbeeld

Level 3: Speciale vaardigheden

Google SEM-certificaat behaaldErvaring met Adwords en Google Analytics

Rijbewijs B – houderIn het bezit van een eigen voertuig. 

Diploma bedrijfsbeheer behaald

NederlandsEngelsFransLatijn

HTMLCSSJavascriptPHP

Epiloog: Tijd om even te bedenken

Twijfel je nog? Hieronder vind je enkele getuigenissen van tevreden klanten terug en een Curious Cat om met te spelen en alles te laten bezinken.

Sinds de nieuwe site en het maken van een tweede versie in het Engels, zijn het aantal nieuwe klanten met 30% gestegen!

Henk Van Der Jeught
Zaakvoerder
Outside Woodworks

Uit onze online bevraging naar opdrachtgevers en studenten toe, blijkt de adviesverlening van Incendiary ten zeerste op prijs gesteld te worden.Nogmaals van harte dank voor de intensieve samenwerking afgelopen week tijdens het bootcamp!

Hilde Gekiere
Docent KMO-Management & Business Planning
Artvelde Hogeschool

Bedankt voor de vlotte samenwerking! Zowel de Erfgoedcel als de gebruikers van de nieuwe site zijn jullie dankbaar!

Laura Staut
Coördinator van de erfgoedcel
Erfgoedcel Waasland